Post by bouyfactonibbfi on Mar 4, 2022 22:45:28 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачни новчићи ▞▞▞
▞▞▞ The Sun: Key of Heaven 2022 version ▞▞▞
Само се руши на мом телефону Сун оригин уопште нема проблема, поправите, много волим ове игрице
Одлична игра и одлична графика...
👍
Virus War - Space Shooting Game Arkadne igre fqwm
Волео сам сунце: порекло, овај нови додатак рекао бих да је бољи, још увек пар грешака и подешавања, али одлична игра, ако бих нешто ставио на врх ради побољшања то би била оптимизација, мој телефон (самсунг ноте 9) се прегрева и врло брзо губи снагу, претпостављам да је то због све обраде која је потребна, али било би сјајно када би то могао да постане пројекат. Хвала вам за ову игру
Ова игра је добра
Лепо креирано
Многи кварови не могу да се играју глатко. Нисам наишао ни на једну грешку, али на почетку је много заостајао. Прво поправите грешке и кашњење на неким уређајима.
За сада, лепа игра.
Игра се руши при учитавању. Шта би могао бити разлог за ово? Такође, који простор је потребан да би игра функционисала глатко?
Девс, молим вас, реците ми да је ово Равен у игри коју играмо јер смо сви толико уложили у Равенову причу да ме заиста није брига ни за кога другог
Игра наставља да се руши на мом телефону не игра добро
Добра игра, па овако изгледа "иза врата атрија".
Занимљива игра до сада, али када играм на ултра подешавањима телефон ми се прегрева
Због изнервираног недостатка текстуре земље очи ми крваре, такође молим додајте амбијенталну музику. Чини се да мој телефон не може савршено да покрене ову игру, па вас молим да додате неко подешавање које може да учини игру глатком
Прво није успело. Онда када проради, изгледа као гомила ципела за бескућнике. Покушао сам да вратим свој новац одговарајућим каналима без успеха. Прво испробајте демо. Волео бих да.
Игра је веома добра и стварно ми се свиђа графика, разумем да је још увек у раном приступу, али надам се да ћете поправити грешку да непријатељ може да пуца кроз брда, посебно када се склоним као тамо на другој страни брда и још увек могу да погодим мени је метак прошао кроз брда лол надам се да ћеш то поправити ПС: ЗАИСТА ПРЕПОРУЧУЈЕМ ИГРЦУ
Игра је одлична, али Сунчево порекло је боље, знамо да је игра још увек у фази развоја, али требало би да пређете преко неког пакета ресурса из Сунчевог порекла као што су оружје, оклопи и додаци тако што ћете повећати ресурсе ове игре игра. Много грешака је још увек у игри, као и ти избори које сте направили у великој мери утичу на причу и такође збуњују.
Ова игра је најбоља коју играм
Уреди: иде уз причу добро купљену пуну верзију (очигледно) хвала за још једну сјајну игру
The Sun: Key of Heaven Laga zlbl
Може ли ми неко рећи да ли је ова игра за више играча или не
Купио сам га на основу оригинала. Једва чекам да га пустим!
The Sun: Key of Heaven Action yuuq
Волим ову игру
Молимо додајте промену величине дугмета
The Sun: Key of Heaven Action ahq
Управо сам купио ову игру и када сам је отворио, говори ми о томе да проверавам лиценцу да видим да ли нисам користио закрпу за њу, а нисам и ако поново кликнете на провери, замрзаће се као да се учитава, али заправо није тако молим те поправи ово нисам ни играо!!!
Лаг б је грешка
Ово је добро да будем искрен. Прича је одлична. Оружје је одлично, али га треба побољшати. Потрошни материјал и предмете је веома тешко пронаћи, али добро. Звукови су добро урађени, али га такође треба побољшати. Непријатеље треба нерфирати јер је превише ОП. Али ова игра је ипак одлична и видим да се још увек може побољшати. Иначе, меци су скупи.
Знам да ће бити невероватно као Тхе Сунс: Оригинс, али тренутно ми мало касни. Кашњење пада стопе кадрова за заустављање и кретање. Осим тога, узбуђен сам што ћу играти када се стабилизује. Најближа ствар опадању код мобилних игара коју сам видео!
The Sun: Key of Heaven Akcja bpv
Знам да је ово веома рано у развоју, али то је већ одличан наставак Тхе Сун-а и заиста волим побољшања и сав његов потенцијал— Такође се надам да ово не значи крај рада на Оригинс-у.Предлози: -Насумични предмети које можете пронаћи на местима као што су на столовима, столовима, самим књигама, итд. као у Оригинсу -Насумично регенерисање предмета у ормарићима када поново посећујете локације -Више шансе за испадање плена на створењима -Насумично генерисање споредних задатака са НПЦ-овима -Урбано разорене градске зоне
кретање спољашњег света је толико заостало, да га учините глатким као извор сунца у јефтиним уређајима. поправи ово или ћу добити повраћај новца. за сада само 2 звездице.
Путовање
Нема доступних метака
Изгледа лепо, али мени је игра била помало досадна. Игра нема душу.