Post by bouyfactonibbfi on Mar 4, 2022 22:42:20 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Goat Manager - Farming app ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Goat Manager - Farming app IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code multe rezistență ▞▞▞
▞▞▞ My Goat Manager - Farming app 2022 version ▞▞▞
Rău
My Goat Manager - Farming app Продуктивност zju
My Goat Manager - Farming app Produktiviti xqbt
Cea mai bună aplicație... vreodată ,,,foarte relevantă și practică în producția de rumegătoare mici... o versiune de laptop ar fi uimitoare.
Cea mai bună aplicație vreodată
Aplicație bună. Ușurează gestionarea caprelor
O aplicație bună pentru gestionarea caprelor, dar necesită rafinament
Foarte bine foarte usor de folosit
Refuză descărcarea
Mulțumit de produs și de actualizarea versiunii de adăugare a fotografiilor recente. Suport foarte receptiv. Calculatorul intern de gestație sau calculul automat bazat pe un eveniment de reproducere ne-ar putea oferi o listă de sarcini viitoare cu data scadenței.
O modalitate ușoară de a-mi urmări cele patru.
Foarte faina aplicatia
O aplicație indispensabilă, mă ajută să țin evidența caprelor mele! Mulțumiri
Este o aplicație foarte bună. Singura cerere este de a avea modul de oaie
Aplicație grozavă. Ușor de folosit. Ar fi frumos să poți importa poze cu capre direct de pe telefon.
Este minunat
Nu poți adăuga poze cu caprele tale decât dacă plătești.
Folosesc acest software într-o formă foarte utilă. Dar noile formulare trebuie schimbate Nou pentru a fi adăugate la această fotografie de capră Opțiuni încărcate și așteptări opțiunea de editare a datei sarcinii
Cel mai bun pe care l-am văzut până acum.
Prima aplicație pe care am folosit-o pentru acest tip de lucru. Lucrează bine
Acnha hai yah apps
Mă ajută să țin evidența cheltuielilor mele și a tuturor caprelor mele care intră și ies din ferma mea, rămân mai organizată și am toate informațiile la vârful degetelor pentru când am nevoie de ele.
Vă rugăm să actualizați această opțiune, astfel încât să putem salva și fotografia lui Gaot împreună cu informații.. Și nicio restaurare de rezervă pentru utilizatorii gratuiti, asta nu este corect, de aceea doar 2 stele 😞
O aplicație uimitoare, ține-te tot așa băieți😎
În afară de lapte, ar fi bine să adăugați o opțiune pentru gestionarea producției de carne
Bekar
Aplicație foarte ușoară și utilă
Este bine
Funcționează foarte bine. Mă ajută să păstrez detaliile caprelor mele.
Am nevoie de opțiunea de adăugare a imaginii a caprei cu creșterea și vârsta lor
Terrrr
Waw, foarte util, vă mulțumesc pentru eforturile dvs., dar nu pot încărca o fotografie pentru capre chiar dacă cumpăr premium și apoi m-am abonat pentru 4 $ pe lună cred că există o eroare de aplicație
My Goat Manager - Farming app پیداواریت ria
My Goat Manager - Farming app Storilnost gulm
AB Evolution 2022 Nhập vai grcd
Frumos aplicație
Nu-i rău
Aceasta este o aplicație bună, plănuiți să adăugați la un moment dat un instrument de urmărire a vaccinării sau a medicamentelor?
Este foarte bun 👍
Taxe de 450 pe articol? Trebuie oferită claritate. Este pentru aplicație sau pe capră sau pe lună sau o singură dată. Dacă nu reușiți să răspundeți la întrebările de bază, vă întrebați cum va funcționa aplicația dvs.
Aplicație bună
Bun
adăugați o opțiune pentru a încărca fotografia caprei pentru profil, și pentru abilitatea de a urmări copiii lui Buck. în prezent, puteți urmări doar copiii lui Doe. Arborele genealogic va fi minunat
Până acum îmi place, dar nu sunt sigur cum să adaug descendenții? Trebuie să plătiți pentru această opțiune?
Ajută mult
Asistența este uimitoare ori de câte ori am vreo eroare sau problemă cu aplicația. Ușor de utilizat și foarte bazat pe date.
Iubește configurația. Aș dori să pot adăuga rezultate profesionale pentru analiza laptelui. (Grăsimi de unt, proteine, lire sterline, număr de celule somatice)... aș dori să fac upgrade pentru 4 USD, așa cum este anunțat, dar când dau clic pentru a-l cumpăra spune 5,99 plus taxe...
Grozav
Aplicație grozavă. Simplu de utilizat.
Aplicația este ușor de utilizat și când am rămas blocat, suportul a fost excepțional!!. . .Multumesc echipa si tine-o tot asa!
Toate în ordine și ajută la alocare cu înregistrări datate. Totuși, va fi grozav dacă se poate adăuga o alegere din fiecare capră pe profilul lor.