Post by dbecconnulaman on Feb 8, 2022 8:25:59 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Es spēlēju šo spēli, bet man neizdevās zils nogalināja mani un es esmu atpakaļ tagad es raudu šajā spēlē es esmu tik skumji un viņš man iedeva priekšmetu un viņš mani nenogalināja es esmu tik laimīgs un viņš saka sveiki, es saku ;] un es mīlu šo spēli, paldies
Dažreiz tas mani teleportē atpakaļ uz bāzi
Man tas patīk, bet servera avārija, un tas lika manam planšetdatoram avarēt un restartēt bc ar 200 spēlētājiem un kavēšanos
Ļoti slikta spēle Es nevaru mainīt vadību un nekādu pamācību Es domāju, ka bed wars ir laba spēle, tad šī spēle
Egg Wars 어드벤처 bpmx
Man patīk You're Egg Wars, bet vai jūs varat ievietot jaunu vienumu un pievienot jaunas bruņas, lūdzu, mums patīk jūsu spēle, bet tai ir nepieciešams vairāk priekšmeta. Tāpēc es ievietoju 3 zvaigznes, es ceru, ka jūs to redzat... Paldies
Egg Wars સાહસિક uulz
Šī ir ļoti konkurētspējīga spēle vecākā versijā, kurā bija maksimāli daudz robotu, nevis īsti tiešsaistes spēlētāji, bet šajā jaunajā versijā ir tikai īsti spēlētāji, jums vajadzētu izmēģināt šo spēli. Šī spēle ir lieliska
Šī spēle ir tik slikta un iemesli: 1.Kāpēc daudzām reklāmām 2.Spēle ir lēna 3.Kad es skatos un reklamēju, man pat netiek parādīts vienums 4.Arī lūdz noņemt spēli no šīs lietojumprogrammas
Jūs zināt, kas tas ir brīnišķīgi, bet iemesls, kāpēc es tam piešķīru 4 zvaigznes, ir tas, ka tam kādreiz ir nepieciešami Gcubes, tas nozīmē, ka jūs varat iegādāties lietas ar zelta dzelzi un dimantu, bet arī dažas ekskluzīvas lietas maksā Gcubes, kas maksā reālu naudu, kas nav labi.
Tas ir labi. Spēle
Anastasija Uhtomska
šausmīgiem kļūmēm vajag vairāk karšu nepievienojiet vairāk par 2 komandas locekļiem un nekādu burvību, lūdzu, labojiet, novērtējiet ar 0 zvaigznēm blockman go
Ja noraidīsit For the Apps, tas neļaus jums spēlēt
tas neļaus man izveidot kontu
Es domāju, ka spēle ir pelnījusi 3 zvaigznes, jo tā bija patiešām neveiksmīga, taču, izņemot to, spēle ir lieliska.
Labi, šī spēle sākumā ir lieliska, taču šeit ir dažas problēmas: 1. kad mēs esam gandrīz līdz abatijām, jūs nevarat sevi izglābt, jo nav drošības gļotu bloka; 2. dimanta tērpi ir tik dārgi. 3. Ja jums ir cērts vai cirvis un jūs nomirstat, viņi pazūd un 4. kad jūs atdzimst, jūs atrodaties augstā vietā, tāpēc krītot dzīvība tiek sabojāta 5. nav neredzamības dziras, lūdzu, pievienojiet vienu
Cilvēki, kas pamet pēc pievienošanās, pārsvarā tukšas spēles, nemitīgi liek jums skatīties reklāmas un izmantot dārgakmeņus, lai saglabātu priekšmetus, šķiet, ka ir jāmaksā, lai uzvarētu.
Do Not Fall .io Arkada xnm
ir slikti ar atjauninājumu atrašanu. tas neļāva man spēlēt 2 nedēļas tagad, ceru, ka tas darbosies
Spēlētāju bāze ir gandrīz pilnībā izveidota no 9 gadus veciem troļļiem, kuri vienkārši iznīcina bloku zem jums, lai nogalinātu jūs pat tajā pašā komandā, kurā viņi nozaga manu dimanta zobenu no manas krūtīm, un es tiku nogalināts, jo jūsu sasodītie līmeņi liek jums vai nu paliec pie olas, kas skraida apkārt, vācot dzelzi, vai tiec nogalināts, jo tava putu komanda tevi spiež. tas, ko es saku, ir moderatori Jēzu, ir pagājuši daži mēneši, un tas joprojām ir sārņi.. (20.6.20.) Tā joprojām ir problēma
Man patīk šī spēle, un man ir dažas atsauksmes, lai šī spēle kļūtu labāka. Pievienojiet endera pērli un dzelzs golemus, lai aizsargātu gultu, un tai būs ļoti augsta balva, piemēram, minecraft.
Egg Wars הרפתקאות cqs
Sveiki, šī ir lieliska spēle! Lai gan, varēja būt labāk...💔. Lai nu kā, man tas līdz šim ir paticis <3! Jautrs veids, kā spēlēt "EggWars", kad jums nav īstā minecraft Eggwars❤! Patīk arī Skywars! Lieliski, vai ne? Jebkurā gadījumā es vēlos mainīt savu lietotāju, bet tas man neļauj. Vai zināt, kā to labot? Vai, piemēram, ļaujiet man to sasniegt? Tas būtu perfekti! 😭Es zinu, ka jūs, iespējams, neko nevarēsit darīt lietas labā, bet man vienmēr šķiet, ka es rakstītu robotprogrammatūrām, un neviens nekad neatbildētu.
jauka spēle, bet mēģiniet izveidot tādu tekstūru kā minecraft
Man tas tik ļoti patīk, bet ir kaut kas, kas mani traucē, un daži spēlētāji to sauc par nulles lietu... tas ir arī gultu karos😰😱💀 lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, tā mani dzen ārā. nespēlēt savu spēli, atvainojiet par sliktu atsauksmi
Egg Wars הרפתקאות cqs
Šī spēle ir ļoti izvarošanas spēle, manas 2 zvaigznes
Lieliska lietotne, esmu iemīlējusies šajā lietotnē, un tā ir visu laiku labākā spēle (tas ir tikai mans viedoklis). Varat arī apvienoties un iznīcināt ienaidnieka olu 😜😜👍👍 tas patīk!!!!
2 zvaigznes, jo es eju pa tiltu un kāds mani izsita no tukšuma. Lūdzu, pievienojiet glābšanas platformu tāpat kā Bed Wars, jo man ir pilnas dimanta bruņas un apburts dimanta zobens. Arī daži spēlētāji var viegli iznīcināt obsidiānu ar jebkādām cērtēm, ieskaitot koku. Arī kāpēc mums bija trīs bloki. Pievienojiet vēl dažus blokus.
Es domāju, ka es nevaru iekļūt, es tiešām cenšos visu iespējamo, lai iekļūtu, bet es nevaru notīrīt datus, bet tas joprojām darbojas! JA VĒLATIES 5 zvaigznīšus, JUMS JĀLABO ŠĪ NOSODĪTĀ SPĒLE
Es spēlēju šo spēli daudz, bet man patiktu, ja būtu vairāk skinu un citu lietu, ar ko ietērpt jūsu varoni, taču šī spēle ir forša
Kā pievienot konkrētus draugus?
Šī spēle ir diezgan lieliska! Bet par beigām, kad es uzvarēju, es pat nesaņēmu monētas, un tur bija rakstīts "max", pat ja es saņemu visas olas visās 4v4v4v komandās un nogalināju tās visas. Bet man joprojām nav nevienas monētas
Egg Wars સાહસિક uulz
Šī spēle ir tik jautra, bet mēs nevaram salauzt olu
Man patīk šī spēle, tā ir tāda pati kā bedwars, bet tai nav tādas pogas kā bedwars
Šausmīga spēle Es ielādēju un nospiežu pievienoties spēlei, un tā mani izsit DO NOT GET IT
I love block man go it has Bed Wars. Veidot kauju. Un Olu kari. Tas ir tik tik forši. Bet viena problēma tai ir nepieciešams WiFi. Un arī pievienojiet dažas ender pērles Bed wars un olu wars
Šī spēle ir miskaste, kas ir vienīgā lieta, un es vēlos, ja es varētu tai piešķirt 0 zvaigznes
Man patīk šī spēle. Es varu cīnīties ar citiem spēlētājiem par pūķa olu. Esmu Technoblade cienītājs Es vienmēr lēkšu uz uzbrukumiem un kombinētajiem uzbrukumiem, un atjauninājums tiešām optimizē spēli, mans tālrunis vairs neatpaliek šajā spēlē, un man ir jautājumi, kāpēc, ja Es iznīcinu pūķa olu un nevaru neiznīcināt citas pūķa olas, lai to iznīcinātu ir vajadzīgi citi spēlētāji, un šī ir ļoti laba spēle, paldies.
Hmm, spēlē ir kaut kas nepareizi... šīs spēles kļūda ir tāda, ka man ir tnt, un es vienkārši uzmetu tnt atskaņotājam, bet spēlētājs nemirās... lūdzu, izlabojiet šo kļūdu un vēlos teikt, ka ir vēl viena kļūda. ... vēl viena kļūda ir tā, ka es iemetu tnt pie tilta, bet spēlētājs vienkārši nokrīt un viņš vienkārši teleportējas atpakaļ.... So, lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, labi!