Post by dbecconnulaman on Feb 8, 2022 7:55:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Ora io dico: perchè censurare tutto questo in modo insensato, illegale, inutile e, soprattutto, immotivato (scheletri, sidro, certe bevande...)?
Γεια σας Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά έχει πρόβλημα στις καθημερινές αποστολές. Σε κάποια αποστολή επιπέδου μάχης για παράδειγμα όταν λέει φτάστε στο επίπεδο 13 στη μάχη δεν μπορούσα να την ολοκληρώσω. Φτάνω πάνω από το επίπεδο 13 στη μάχη αλλά η αποστολή δεν ολοκληρώθηκε. Δεν γνωρίζω για τη νέα σας ενημέρωση, αλλά διορθώστε την εάν δεν το κάνατε
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και προκλητικό πάντα συναντώντας νέους διαγωνισμούς κατεβάστε τώρα δωρεάν
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι άνθρωποι εκεί είναι τόσο δύσκολο να νικήσετε και δεν έχετε τόσα πολλά πετράδια. Επίσης, πρέπει να σταματήσουν να βάζουν τόσες πολλές διαφημίσεις
Διασκεδαστικό και γρήγορο παιχνίδι για να μπείτε. Μου αρέσουν οι αναβαθμίσεις σε δυνάμεις και ικανότητες. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι συνδυασμοί ισχύος όμως.
Ένα αρκετά διασκεδαστικό (και εθιστικό!) παιχνίδι συνολικά. Μπορείτε να το παίξετε εκτός σύνδεσης και κάποιος μπορεί εύκολα να μπερδέψει τα bots με πραγματικούς παίκτες. Δεν είναι ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για να κερδίσεις όπως πολλά άλλα παιχνίδια. Αν και μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση χωρίς ενισχυτικές διαφημίσεις. Επαγγελματική συμβουλή: Έπαιξα το παιχνίδι 5 ώρες την ημέρα για δύο ημέρες και έφτασα στο κορυφαίο (χρυσό) πρωτάθλημα αμέσως. Αλλά από τότε, ήταν πραγματικά δύσκολο να ανέβεις επίπεδο. Προσπαθήστε να διαδώσετε ομοιόμορφα το παιχνίδι σας, ώστε να μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε τις καθημερινές αποστολές στο δρόμο. EDIT: CNTRLS R WEIRD ಡ
Παραδόξως, προτείνουμε ένα καλό παιχνίδι
Προσθέστε μια άλλη ικανότητα Air, κ.λπ.. Και Joystick βολής ή βολής και ο δείκτης του βέλους, αλλά μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι❤🥰💕
Εξαιρετικά διασκεδαστικό, το μόνο πράγμα που θα το έκανε καλύτερο είναι ένα τέλος ή περισσότερα επίπεδα.
Ακυρώνεται όταν γίνεται λήψη, αλλά λειτουργεί πολύ καλά!
το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά τα γραφικά είναι πολύ φτωχά
Γκόχαν - Wiki Dragon Ball
Είστε τυχεροί που μπορώ να σας δώσω 0 αστέρια αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδια και κανείς δεν πρέπει να το παίζει σκληρά για να χτυπήσει ανθρώπους, ελπίζω να μην το παίξει κανείς
Αυτή θα ήταν εμπειρία πέντε αστέρων αν προσθέσατε έναν αγώνα θανάτου ομάδας απεριόριστης λειτουργίας, εκτός σύνδεσης ή διαδικτυακά (όποιο από τα δύο). Διασκέδασα πολύ στο axes io όταν είχατε τη λειτουργία team deathmatch.
Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό, μέχρι να χτυπήσει το τσουνάμι των διαφημίσεων. Ήταν σαν κάθε δευτερόλεπτο να ήταν διαφήμιση. Είναι ένα καλό παιχνίδι εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε 6 $ για ένα εργαλείο αφαίρεσης διαφημίσεων.
Wreo paixnidiaki
Οι προγραμματιστές έκαναν διαφημίσεις και πληρώνουν για να κερδίσουν το 98% του παιχνιδιού... αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος είναι χάλια, κάντε πραγματικά παιχνίδια και όχι αρπαγές χρημάτων...
Μπορείτε παρακαλώ να διορθώσετε το σημείο respawn επειδή μερικές φορές έχω χαμηλή υγεία και άλλο επίπεδο πατάω μια παγίδα και όταν πεθάνω και αγοράζω 5 διαμάντια και κάνω respawn στον εχθρό με απόσταση 1 ίντσας μεταξύ τους και plssss έχω τόσα πολλά χρήματα και δεν μπορώ αγοράστε κλειδί γιατί χρειάζεστε ένα 5 διαμάντι, παρακαλώ, μπορείτε να κάνετε ένα 5000 χρυσά = 1 μπαούλο κλειδί 10.000 χρυσά = 1 κλειδί υψηλής ποιότητας
Μπορεί να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι τώρα γιατί μερικές φορές όταν κατεβάζω το παιχνίδι δεν λειτουργεί ή ξεκινά, αν μπορεί να δοκιμαστεί τώρα, θα είναι υπέροχο
Tactical War: Tower Defense Game Stratēģiskās spēles fekf
Λήψη Magica.io ... Royale δημιουργήθηκε από CASUAL AZUR GAMES Android Developer στο Δράση κατηγορία.
BATTLE PASS FORTNITE · GIFT CARDS RUMBO · Movistar + · FREE IPTV ACCOUNT · NINTENDO SWITCH GIFT CARDS ... Magica.io ... Heroes Strike - MOBA y Battle Royale.
Παιδιά άγγελος φωτιά παιχνίδι τέλειο
Γίνομαι εμμονή. Είναι τόσο διασκεδαστικό. 1. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στα προηγούμενα επίπεδα, ώστε να μπορώ να δημιουργήσω ισχύ χωρίς να πεθάνω πάντα 2. Κατά την αναπαράσταση, θα ήταν χρήσιμο να μην μπορέσω να πεθάνω αμέσως.
Αγαπημένα τσεκούρια! Πώς μπορείς να κάνεις τόσο στραβά με τη μαγεία;; Αυτό το παιχνίδι είναι τρομερά ανισόρροπο. Πάρα πολλές διαφημίσεις όπως με τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα, αλλά σε αντίθεση με τα τσεκούρια, αφού πεθάνετε πρέπει να πληρώσετε για να κάνετε respawn ή αλλιώς να ξεκινήσετε ξανά με 1-1! Ελπίζω αυτά τα λάθη να μην επαναληφθούν στους άλλους τίτλους σας!
Πρώτον, πάρα πολλές διαφημίσεις. Δεύτερον, δεν είναι καλά ισορροπημένο... Οι εχθροί μπορούν να σας πυροβολήσουν 1 ενώ χρειάζεστε 4 βολές για να τους σκοτώσετε. Τρίτον, πάρα πολλή διαφήμιση✋🙄
Παίζω αυτό το παιχνίδι για λίγο περισσότερο από ένα μήνα και ξεκλείδωσα σχεδόν κάθε χαρακτήρα και αγόρασα την επιλογή χωρίς διαφημίσεις. Πρόσφατα αναβάθμισα το τηλέφωνό μου και έχασα όλα όσα δεν έβαλα χρήματα. ***Μην ξοδεύετε χρήματα σε αυτό το παιχνίδι αν αναβαθμίσετε το τηλέφωνό σας στο μέλλον, καθώς θα πρέπει να αγοράσετε τα πάντα για δεύτερη φορά.***
Εξαιρετικοί προγραμματιστές παιχνιδιών Μου αρέσει ο διαφορετικός συνδυασμός της μαγείας και το παιχνίδι ήταν στην αρχή τόσο εύκολο, αλλά καθώς φτάσετε στο χρυσό πρωτάθλημα τα πράγματα θα γίνουν σοβαρά και σκληρά, οι εχθροί θα έχουν περισσότερους ίππους μετά από πολλές δοκιμές στο τελευταίο επίπεδο του gold league είχα καταφέρει να τελειώσω το παιχνίδι το κόλπο είναι ότι πρέπει πάντα να βρίσκεις ένα καλό καταφύγιο και απλά να μείνεις εκεί και να επιτεθείς αν συναντήσεις έναν εχθρό η καλύτερη άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση ευχαριστώ προγραμματιστές Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκέδαση!!!!!
εξαιρετικό
Κατεβάστε Magica.io - τελευταία έκδοση
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά θέλω πραγματικά περισσότερα στοιχεία
Για τον πέοντα
Το Top War: Battle Game συνδυάζει τα στοιχεία του πολέμου και της ... Αξιολόγηση:
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Για οσους λενε τοσω κακα σχολεια τους ταειζουνε καθε μερα φακες δεν τους αφηνουν να παιξουν fortnite δεν τους δηνου VIBUCKS να παρουν το batlle pass
Magica.io - Battle Royale Akčné knp
Bruh μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι που είχα στο τηλέφωνό μου και απλώς απολαμβάνω να συνεχίσω την καλή δουλειά ακόμα
παιχνίδι Lovley. Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω πόσο κολλημένος είμαι και πόσο υπέροχο και υπέροχο είναι αυτό το παιχνίδι. Αν και έχω 2 προτάσεις, θα μπορούσατε παρακαλώ να κάνετε το κινούμενο joystick μεγαλύτερο; Και μια διαδικτυακή λειτουργία παιχνιδιού! Θα ήταν πολύ ωραίο. Ο Tysm και εγώ δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε 🧡 ποτέ.
Magica.io - Battle Royale ஆக்ஷன் anqp
Block City Wars: Pixel Shooter with Battle Royale ... Κατεβάστε Magica.io - Battle Royale.
Δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ, απλά κάθομαι εκεί ενώ όλοι με σκοτώνουν
Μισώ αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι δεν με κάνει να χαλαρώσω για να παίξω απλά πολύ άγχος παίζω αυτό το ηλίθιο παιχνίδι. TRASH GAME pls κάντε το παιχνίδι περισσότερο Το EZ που παίζω είναι για διασκέδαση όχι για άγχος!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL ΤΟ ΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Διασκεδαστικό και εθιστικό. Απλώς πληρώνει πολύ για να κερδίσεις και οι εχθροί είναι αδύναμοι στην αρχή για να σε βάλουν στο παιχνίδι, μετά είναι πολύ δυνατοί και πολύ παλεύουν, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και μου αρέσει η ιδέα "πρωτάθλημα θρύλων αλλά με μάγους"! Συνέχισε έτσι
Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι Το λατρεύω Λατρεύω τα skins και όλο το παιχνίδι
Ουάου η δύναμη χαρακτήρων προσθέτει επίσης, αλλά δύσκολο να αποκτήσει χαρακτήρα /ᐠ。ꞈ。ᐟ\